BLACK FRIDAY 2020 – WoodenGoods Hungary

Az év legütősebb akciói ezen az 1 napon!

A 2020-as Black Friday LEZÁRULT. Köszönjük a részvételt!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Kedves Ügyfeleink!

Ahogy azt sokan vártátok és várjátok, idén is megrendezzük webáruházunkban a BLACK FRIDAY-t, azaz a Fekete Pénteket.

Mi is az a Black Friday?

A Black Friday a karácsonyi vásárlásokat beindító hatalmas árzuhanás. Lehetőség arra, hogy a karácsonyi ajándékokat nagyon kedvező áron megvásárolhasd. Az Egyesült Államokból három éve ellesett gyakorlat mára már az egész világot meghódította, mind az online, mind a hagyományos üzleti értékesítések terén.

Az idei 2020-as Black Friday alkalmából az üzletek többsége kedvező ajánlatokat és nagymértékű kedvezményeket kínálnak ügyfeleiknek. Sőt, néhány vállalat a Black Friday egy héttel korábbi kezdésére szavaznak, a rákövetkező hétfőig, a Cyber Monday-ig meghosszabbítva a kedvezményes napokat.

Idén november 27-re esik hivatalosan a Black Friday, bár ehhez nem minden kereskedő ragaszkodik ennyire, ki előbb, ki utóbb tartja az akciót.

Mikor tartjuk mi a Black Friday-t?

November 27-én Pénteken, 0:00-tól 24:00 óráig.

Mekkora kedvezmények vannak?

Egész évben jobbnál-jobb akciókat kínálunk időszakosan, különböző kategóriákban. Ezen a jeles napon viszont MINDEN TERMÉKKATEGÓRIÁNK MINDEN EGYES TERMÉKE óriási kedvezménnyel, a normál árhoz képest 20-30-40 százalékkal olcsóbban elérhető, csupán 24 órán keresztül.

Mit kínálunk?

A WoodenGoods Hungary webáruházában számtalan értékes, gyönyörű, ízléses ajándékot beszerezhetsz a fa alá, vagy bármilyen más alkalomra ezen a napon. Szinte minden termékünket papír vagy fa díszdobozban, organza tasakban, ízléses csomagolásban küldünk.

Szeretnéd meglepni párod/feleséged? Válassz neki egy gyönyörű szantálfa, vagy zebrafa karórát akár egyedi üzenettel, gravírozással a hátlapon, vagy nézz szét fa ékszereink között.

Ajándékot vennél párod/férjed részére? Neki is nagyszerű ajándék lehet egy zöldszantálfa, rózsafa vagy ébenfa karóra, esetleg egy fa csokornyakkendő, mandzsettagomb, nyakkendőtű, szantálfa szakállfésű bőrtokban, és még sorolhatnánk.

Gyermekednek, unokaöcsnek, barátnak? A különleges óráink és divatkiegészítőink nekik is tetszenének, de sok fából készült logikai játékunk van, pendrive-ok, kések, napszemüvegek. Minden egzotikus fafajtákból.

Kollégának, főnöknek, alkalmazottnak? Az órákon kívül, gravírozható felületű kulcstartók, mandzsettagombok, öltönykiegészítők, és hosszú még a lista.

Szinte bármilyen alkalomra, fiúknak, lányoknak, minden korosztály számára kitűnő ajándékötletekkel várjuk vásárlóinkat ezen a napon IS!

 

Milyen termékeket kínálunk a BLACK FRIDAY akció keretein belül?

(Kattints a lenti linkekre!)

Fából Készült Férfi és Női Karórák
Fa Napszemüvegek
Fa Csokornyakkendők, Mandzsettagombok és Nyakkendőtűk
Fából Készült Ékszerek: Nyakláncok, Karkötők, Fülbevalók
Fa betétes Zsebórák
Fából Készült Ügyességi és Logikai Játékok
Fa Kulcstartók
Bambusz szárú optikai szemüvegkeretek
Bambusz fogkefék és szívószálak
Fa Tollak, Rotringok, Érintők
Fa Pendrive-ok, Technikai Eszközök
Fából Készült Zsebkések
Fából Készült Díszek, Dekorációk

Ajándékötletek Férfiaknak
Ajándékötletek Hölgyeknek
Ajándékötletek Gyermekeknek

 

All search results