WnG Szerencsekerék játékszabályzat és leírás

A Wng Szerencsekerék Játékszabályzat szerint a játékban résztvevők vállalják, hogy automatikus feliratkoznak hírlevelünkre, melyen keresztül ajánlatokat, kedvezményeket és blog híreket oszthatunk meg. Az adatvédelemről itt tájékozódhat részletesen: WoodenGoods adatkezelési tájékoztató.
Közzétéve: 2020.10.13.

A WnG Szerencsekerék játék szabályai, részvételi valamint felhasználási feltételei és a nyeremény beváltásának feltételei:

 1. A játékos részvételével kijelenti, hogy tudomásul vette és elfogadja a játékszabályzatot valamint az adatvédelmi nyilatkozatban foglalt részleteket az adatkezelésről.
 2. A “WnG Szerencsekerék” játékban a játékosok által a pörgetéssel megnyerhető azonnali nyeremények formájában nyílik esély a nyerésre.
 3. A játékosok vállalják, hogy érvényes és rendszeresen olvasott emailcímet adnak meg a játék során.
 4. A fix összegű és a százalékos mértékű, illetve ingyenes szállítást biztosító kedvezmény esetében a nyeremények kuponkód formájában kerülnek átadásra. A megnyert kuponkód a WoodenGoods Kosár vagy Pénztár oldalán adható meg és a megnyert összegű kedvezmény levonásával kerül beszámításra.
 5. Az “Ingyenes szállítás” kuponkód a szállítás mindenkori díjának megfelelő összegű kedvezményt jelent.
 6. Webáruházunkban a fizetési folyamat során csak egy kuponkód érvényesíthető, ezért az esetlegesen több megnyert kuponkódból a legmagasabb értékű kupont célszerű felhasználni. Egy napon belül indított másik megrendelés esetén a másik megnyert kuponkód is érvényesíthető.
 7. A kedvezmények akciós termékekre is érvényesek.
 8. A fix összegű és a százalékos kedvezmények összege a WoodenGoods webáruházban szereplő bármely termék vásárlására felhasználható.
 9. A nyeremények készpénzre nem válthatók.
 10. A megnyert kuponok érvényesítési ideje a kiküldött e-mailben található meg.
 11. A kuponok más kuponkóddal nem összevonhatók.
 12. Egy játékos (egy e-mail címmel) 12 órán belül csak egyszer tud pörgetni.

 

A játék időtartama, és megjelenítése:

A WnG Szerencsekerék játék a WoodenGoods.hu weboldal üzemeltetője által kijelölt tetszőleges időpontokban, időszakosan jelenik meg a weboldalon, egy kerek, szerencsekerék ikonnal a jobb alsó sarokban úgy PC, tablet, és mobil módban egyaránt. A WnG Szerencsekerék játék elindításáról vagy létezéséről a WoodenGoods.hu üzemeltetőjének nincs kötelező érvényű tájékoztatási kötelezettsége a honlap felületén vagy más csatornákon, így kizárja a panasz lehetőségét arra vonatkozóan, hogy valaki a látogatók vagy vásárlók közül esetleg nem tudott a játékról, vagy a böngészője blokkolta a megjelenő (popup) ajánlatot.

A lehetséges nyeremények listája:

 • 1000 Ft  kedvezmény
 • 2000 Ft kedvezmény
 • 10% kedvezmény
 • Ingyenes szállítás

1.) 1000 Ft kedvezmény: 10.000 Ft vagy afeletti kosárérték esetén, akciós termékekre is érvényesíthető, más kuponokkal nem összevonható.
2.) 2000 Ft kedvezmény: 20.000 Ft vagy afeletti kosárérték esetén, akciós termékekre is érvényesíthető, más kuponokkal nem összevonható.
3.) 10% kedvezmény: kosárértéktől függetlenül, akciós termékekre is érvényesíthető, más kuponokkal nem összevonható.
4.) Ingyenes szállítás: 5000 Ft vagy afeletti kosárérték esetén, akciós termékek esetén is érvényesíthető, más kuponokkal nem összevonható.

 

 

 

All search results