WnG Kupon akció

Közzétéve: 2020.10.21.

A WnG Láncreakció / WnG Kupon Akció és szabályai, felhasználási feltételei és a kuponok beváltásának feltételei:

 1. A “WnG Láncreakció” promócióban a vásárlók a vásárlás mellé kapott kupon kupon felhasználásával juthatnak kedvezményhez egy következő vásárlás alkalmával.
 2. A kupont/kuponokat kapók elfogadják a kupon érvényesítésének feltételeit, és hogy annak sem kiadása sem felhasználása nem kötelező érvényű.
 3. A fix összegű és a százalékos mértékű, illetve ingyenes szállítást biztosító kedvezmény esetében a nyeremények kuponkód formájában kerülnek átadásra. A megnyert/kapott kuponkód a WoodenGoods Kosár vagy Pénztár oldalán adható meg és a megnyert összegű kedvezmény levonásával kerül beszámításra.
 4. Az “Ingyenes szállítás” kuponkód a szállítás mindenkori díjának megfelelő összegű kedvezményt jelent.
 5. Webáruházunkban a fizetési folyamat során csak egy kuponkód érvényesíthető, ezért az esetlegesen több megnyert kuponkódból a legmagasabb értékű kupont célszerű felhasználni. Egy napon belül indított másik megrendelés esetén a másik megnyert kuponkód is érvényesíthető.
 6. A kedvezmények akciós termékekre is érvényesek.
 7. A fix összegű és a százalékos kedvezmények összege a WoodenGoods webáruházban szereplő bármely termék vásárlására felhasználható.
 8. A nyeremények készpénzre nem válthatók.
 9. A megnyert kuponok érvényesítési ideje a kapott kuponon (vagy ritkább esetben az e-mailben küldött kuponon) található meg.
 10. A kuponok más kuponkóddal nem összevonhatók.
 11. Egy kupon egy alkalommal használható fel, de továbbajándékozható.

 

A promóció időtartama, és megjelenítése:

A WnG Láncreakció / WnG Kupon Akció promóció a WoodenGoods.hu weboldal üzemeltetője által kijelölt tetszőleges időpontokban, időszakosan aktív. A vásárlás mellé WnG Láncreakció kupont küldhetünk, amely papír alapon egy kuponkódot tartalmaz. A kupon értéke különböző értékű lehet. A WnG Láncreakció promóció elindításáról vagy létezéséről a WoodenGoods.hu üzemeltetőjének nincs kötelező érvényű tájékoztatási kötelezettsége a honlap felületén vagy más csatornákon, így kizárja a panasz lehetőségét arra vonatkozóan, hogy valaki a látogatók közül esetleg nem tudott a promócióról.

A lehetséges nyeremények listája:

 • 1000 Ft  kedvezmény
 • 2000 Ft kedvezmény
 • 10% kedvezmény

1.) 1000 Ft kedvezmény: 10.000 Ft vagy afeletti kosárérték esetén, akciós termékekre is érvényesíthető, más kuponokkal nem összevonható.
2.) 2000 Ft kedvezmény: 20.000 Ft vagy afeletti kosárérték esetén, akciós termékekre is érvényesíthető, más kuponokkal nem összevonható.
3.) 10% kedvezmény: kosárértéktől függetlenül, akciós termékekre is érvényesíthető, más kuponokkal nem összevonható.

Az adatvédelemről itt tájékozódhat részletesen: WoodenGoods adatkezelési tájékoztató.

WoodenGoods Hungary, 2020.10.21.

All search results